متوسطه دوم
در این دوره، آموزش تمام و کمال دروس علمی اساس برنامه ریزی درسی ما می باشد، زیرادر این دوران دانش آموزان خود را برای آخرین گام از تحصیلاتشان در مدرسه یعنی امتحان ورودی دانشگاه، آماده می کنند. البته این آماده سازی نمی تواند تنها دردبیرستان بدون تکیه بر آموزش های منظم مقاطع قبل محقق شود. در واقع دانش آموزان ما از پیش دبستان برای رویارویی با چالش های بزرگ علمی پرورش می یابند تا با یک بنیه درسی قوی به دبیرستان برسند. اما تحقق واقعی آموزش همه جانبه می طلبد که در دبیرستان محوریت دروس علمی بیشتر باشد.
برای به دست آوردن توان علمی لازم، معلمان موفق و مجربی که هر یک در رشته خود از بهترین های کشور هستند، امر تدریس را به عهده دارند. برای حداکثر بهره وری از زمان، برنامه ریزی دقیقی برای تدریس و مطا لعه ی تک تک دروس صورت گرفته است؛ این برنامه ریزی حاصل سالها تجربه ی موفق در آماده سازی دانش آموزان برای امتحان ورودی دانشگاه است. همچنین مشاورینی متخصص، پیشرفت تحصیلی هر دانش آموز را مرتباً پیگری نموده، او را به صورت انفرادی در زمینه های روش صحیح مطالعه، مدیریت زمان، مقابله با استرس و انتخاب رشته ی مناسب راهنمایی می کنند. در واقع تمام آنچه را که به دانش آموزان کمک می کند تا درخود قدرت لازم برای موفقیت را بیابند، فراهم کرده ایم.
فعالیت های پژوهشی و کلاس های آمادگی المپیاد به خصوص در دروس فیزیک و ریاضی، محوریت علمی در این دوره را به خوبی نشان می دهد. با سخت کوشی، قرار گرفتن در مقابل چالش های فکری و شرکت در مسابقات دوستانه، دانش آموزان درباره ی همکاری، پشتکار و پیشرفت، درس های گرانبهایی می آموزند. در چنین شرایطی، دخترانمان به خودشناسی عمیق و اراده ای راسخ که به آنها در ساختن آینده ی خود و دیگران کمک می کند، دست می یابند. اگر ما تلاش می کنیم که دخترانمان مستقل، اندیشمند و اجتماعی باشند، به این منظور است که بانوان موفقی تحویل جامعه دهیم که به دیگران یاری رسانند تا آنها هم موفق شوند.