همه ی ما پدر و مادر ها یک آرزوی مشترک داریم و آن چیزی نیست جز موفقیت فرزندمان و رسیدن به یک آینده ی موفق و شاد
اما آیا حقیقتا فرزندانمان صرفا با کسب دانش از کتب درسی به این توانایی دست پیدا می کنند که موانع زندگی را از پیش پای خود بردارند و فردای بهتری بسازند؟آیا این مهارت را دارند که در صورت مواجه با مشکلات مسائل را حل کرده و صورت مسئله را پاک نکنند؟ یا اگر در آینده در فضای کاری حقی از آن ها ضایع شد بتوانند شرایط خود را با یک ادبیات منضبطانه و دوستانه بدون ترس از قضاوت مطرح کنند؟ آیا مدیریت پول تو جیبی را کسب کرده اند تا بتوانند در کسب و کار و دخل و خرج خود موفق عمل کنند و تصویری از آینده ی شغلی خود بسازند؟
از ازل تا ابد علم و عمل در کنار یکدیگر ختم به کامیابی می شود.آنچه امروز در مدرسه فرا می گیرند بخشی از علم است و آنچه باید بیشتر بیاموزند استفاده و کاربرد این علم است.پس باید مهارت هایی را فرا بگیرند که بتوانند با دنیای پیش رو ارتباط مسالم امیزی بگیرند تا به توفیق دست یابند.
اگر قرار است فرزندمان وکیل،تاجر، پزشک یا موسیقی دان و هنرمندی شایسته شود باید مهارت های نرم چون مذاکره ، مدیریت زمان و پول،حل مسئله،تمرکز،تفکر انتقادی،برنامه ریزی،تفکر خلاق وانتخاب خالقانه و تصمیم گیری اصولی را فرا بگیرد تا بتواند حرفه ای عمل کند.
” دپارتمان مهارتی مهدوی” فرصتی را برای نو آموزان و دانش آموزان خود فراهم کرده تا در مسیر رشد و ترقی در محیط امن مدرسه و با استفاده از مربیان و تسهیلگران و متخصصین هر حوزه به این مطلوب دست پیدا کنند.
در این راستا با بهره گیری از نظریه ی گاردنر با پرداختن به ابعاد هوش های چندگانه برنامه ای منظم ،تخصصی و در عین حال
جذاب و مفرح در تایم بعد از مدرسه برای بچه ها در نظر گرفتیم که به شرح زیر است: